Em dic Laura Falguera i sóc dissenyadora gráfica (freelance). Llaurer és el meu estudi de disseny gràfic ubicat a Esparreguera, als peus de la muntanya de Montserrat.

A Llaurer dissenyem de forma sostenible i respectuosa amb el planeta, la societat i les persones, projectant solucions a problemes de comunicació gràfica amb el mínim impacte mediambiental.
Ens agrada treballar a partir del concepte per dissenyar solucions personalitzades i úniques, i utilitzem el pensament creatiu per pendre decisions basades en criteris de sostenibilitat aplicats al disseny gràfic: reduir, repensar, reutilitzar, reciclar i recuperar.
Creiem en les empreses conscients, que fomenten el consum local i sense excessos, que posen atenció als recursos i materials que utilitzen, l’estalvi energètic, el reciclatge i la reutilització. Creiem en el disseny que respon a les necesitats d’aquests projectes i que investiga i crea llenguatges que, amb el mínim impacte mediambiental, aconsegueixin el màxim impacte social. Però sobretot, des de Llaurer volem afegir el nostre gra de sorra per formar part d’aquesta comunitat més conscient, coherent i ètica, que respecta i cuida les persones i el planeta.

Logotip

Identitat

Publicitat

Packaging

Editorial

Web

Naming

Xarxes socials

Alba OsunaKook, comunicació estratègica

Treballar amb la Laura sempre és un plaer. És organitzada, rigurosa, molt complidora amb els terminis i s'implica en els projectes. La partner ideal per a formar un bon equip.

Lola Pérezcompositora i pianista

Ens vam retrobar en un moment crucial del meu especial i personal projecte musical. Reflexió, recerca, sensibilitat i implicació... tot un procés molt emocionant. I el resultat: TÂ, un gran treball. M’omple d’orgull i satisfacció. La Laura és la meva dissenyadora ideal. Amb ganes de continuar. Moltes gràcies i moltes felicitats.

AngusNadaMascompositor i músic

He tingut la sort de trobar a la Laura per donar-li color al meu àlbum: Azul. Li vaig explicar el significat de cada tema, ella va buscar les imatges i va captar absolutament l'essència del que era l'obra. Els dissenys que va crear reflecteixen en cada matís, en cada imatge, l'esperit d'Azul. Estic molt content d'haver comptat amb ella i el seu magnífic treball, i espero poder seguir gaudint del seu art.