Llaurer és un estudi multidisciplinar de disseny gràfic i comunicació, ubicat a Esparreguera.

Dissenyem a partir del concepte i així, trobem la solució que més s’adapta a les necessitats específiques de cada client, de forma propera, creativa i amb un resultat únic. Però també ens agrada dissenyar de forma sostenible i respectuosa amb el planeta, la societat i les persones, i és per això que utilitzem el pensament creatiu per sumar i aplicar criteris de sostenibilitat al disseny gràfic: reduir, repensar, reutilitzar, reciclar i/o recuperar.

Logotip

Identitat

Publicitat

Packaging

Editorial

Web

Naming

Xarxes socials

Treballar amb la Laura sempre és un plaer. És organitzada, rigurosa, molt complidora amb els terminis i s'implica en els projectes. La partner ideal per a formar un bon equip.

Alba OsunaKook, comunicació estratègica

Ens vam retrobar en un moment crucial del meu especial i personal projecte musical. Reflexió, recerca, sensibilitat i implicació... tot un procés molt emocionant. I el resultat: TÂ, un gran treball. M’omple d’orgull i satisfacció. La Laura és la meva dissenyadora ideal. Amb ganes de continuar. Moltes gràcies i moltes felicitats.

Lola Pérezcompositora i pianista

He tingut la sort de trobar a la Laura per donar-li color al meu àlbum: Azul. Li vaig explicar el significat de cada tema, ella va buscar les imatges i va captar absolutament l'essència del que era l'obra. Els dissenys que va crear reflecteixen en cada matís, en cada imatge, l'esperit d'Azul. Estic molt content d'haver comptat amb ella i el seu magnífic treball, i espero poder seguir gaudint del seu art.

AngusNadaMascompositor i músic